Zijn deze behoeften herkenbaar?

  • Ik wil mijn leiderschap versterken
  • Ik wil beter in verbinding staan met mezelf en mijn omgeving
  • Ik wil een beter evenwicht in werk en privé en vitaler worden
  • Ik wil achterhalen waarom ik doe wat ik doe en hoe ik meer in mijn kracht kan komen
  • Ik wil mijn rol en positie in de organisatie verstevigen
  • Ik wil mijn energie- en stressbronnen kennen en beter managen
  • Ik wil gerichte keuzes maken in mijn loopbaan
  • Ik wil mijn persoonlijke effectiviteit vergroten

Bij persoonlijke ontwikkeling zijn wij jouw coach en sparringpartner. In werk en leven loop je ongetwijfeld wel eens tegen vraagstukken aan waar niet zomaar het antwoord of de oplossing op voorhanden is. Het is zinvol met regelmaat te reflecteren om meer inzicht te krijgen in het eigen denken en handelen. Van hieruit kun je met focus, kracht en levensvreugde jouw weg vervolgen.

Impressie aanbod persoonlijke ontwikkeling

Loopbaan

Een traject voor meer werkplezier en helderheid in keuzes ten aanzien van je loopbaan.

Leiderschap

Een traject waarin je jouw potentieel gaat ontdekken en beter leert te benutten.

Vertragen

Een traject waarin je minder stress en meer innerlijk rust en focus gaat ervaren.

Ervaringen

Eduard

De reden om een persoonlijk traject in te zetten met Bob van O’Prinsen & Partners was om een beter beeld te vormen van mijn werkzame toekomst. Met name de aanwijzingen om meer vanuit gevoel en intuïtie te handelen, hebben bij mij een grote impact gehad. Concreet heeft het er voor mij toe geleid dat ik keuzes heb gemaakt en nieuwe activiteiten ben gaan ontplooien naast mijn huidige werk. De nieuwe inzichten die ik heb opgedaan zorgen ervoor dat mijn huidige werk versterkend werkt in de realisatie van mijn nieuwe activiteiten. Het was een waardevol traject waardoor ik effectiever ben geworden in leven en werk.

Daniëlle

Ik had een burn-out, maar wilde dit niet zien. Mijn energie was op en ik had lichamelijke klachten waar ik geen raad mee wist. Toch ging ik maar door en had zowel privé als op het werk geen rem. Door middel van diverse interventies en goede gesprekken, kwam de rust in mezelf terug en en kreeg ik nieuwe inzichten. Het is fijn om iemand te ontmoeten die goed luistert, open is, geen oordeel heeft en je inzicht geeft in opgebouwde patronen. De begeleiding van Bob van O’Prinsen & Partners heeft van mij een nieuw persoon gemaakt door anders te denken, zien en vooral te voelen. Ik ben hierdoor veel bewuster gaan leven.

Dirk

Een hectische baan waarbinnen ik steeds in hetzelfde rondje ging, een druk gezin en een verhuizing; ergens was ik vergeten wie ík ben. Bob van O'Prinsen & Partners heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn situatie en de keuzes die ik kan maken. Door zijn lange ervaring in het bedrijfsleven is hij naast een persoonlijke coach ook een professionele sparringpartner. Hij zegt niet wat ik wil horen; hij vraagt door naar de kern, wat ik vergeten was om te voelen. Hij heeft me geholpen door situaties anders te benaderen. Hierdoor kreeg ik andere perspectieven en weet ik nu veel bewuster waar ik sta en wat mijn stuwende kracht is. Een nieuwe persoonlijke en zakelijke kijk op mezelf die Bob heeft geopend.

Benieuwd wat O’Prinsen & Partners kan betekenen in persoonlijke ontwikkeling of andere vragen? Laat het ons weten.