Over ons

Wij geloven in de kracht van het bij elkaar brengen en benutten van diverse kwaliteiten, perspectieven en ideeën. Binnen organisaties liggen op dit vlak nog volop kansen die positief bij kunnen dragen aan het werkplezier, de resultaten en het leveren van klantwaarde. Co-creatie en partnering vormen voor ons de basis in de samenwerking met zowel opdrachtgevers als collega’s en gelijkgestemde netwerkpartners.

Partners

Renate O'Prinsen

Met een open en vooruitziende blik, vol passie en bevlogenheid en een gezonde dosis humor, sta ik in leven en werk.
Mijn hart ligt bij het ontwerpen van veranderprocessen en het faciliteren van groepsdynamiek.

Als auteur van het boek ‘Trouwen met jezelf’, mijn levens- en managementervaring en veranderkundige achtergrond, ontwerp, begeleid en bewaak ik zorgvuldig het proces naar het gewenste doel van onze samenwerkrelaties. Hierbij zet ik met name nieuwsgierigheid, co-creatie, scherpte, daadkracht en creativiteit in.

Ik geloof erin dat het hebben van een gemeenschappelijke ambitie en het voeren van open en eerlijke dialogen, de basis vormen voor ontwikkeling, verbinding en gezamenlijk leren. Het is onder andere mijn drijfveer en talent deze dialogen op alle lagen binnen organisaties te begeleiden.

Bob Mijling

Met een luisterend oor, rust en stevigheid, sta ik in leven en werk. Mijn passie en kwaliteiten liggen op het vlak van persoonlijke coaching en het creëren van betekenisvolle teams. Dit doe ik op een geheel eigen en authentieke wijze waarbij de regie en een grote mate van verantwoordelijkheid ligt bij diegene met de vraag. Zonder oprechte bereidheid en actie, komt er immers weinig in beweging.

Door mijn ervaring als ondernemer, diverse opleidingen die ik heb gevolgd en het zelf aangaan van levensthema’s, versta ik de kunst van aanwezig te blijven, ook als het even niet mee zit.

Mijn talent is zonder oordeel luisteren en confronteren vanuit verbinding. Op deze wijze ben ik in staat personen en teams tot nieuwe inzichten te laten komen en het beste in zichzelf en elkaar naar boven te halen. Hierbij zet ik tevens vormen als mediatie, fysieke oefeningen en teamopstellingen in.

ONS DNA

Netwerk met partners

Binnen procesontwikkeling betrekken we met regelmaat partijen met een andere of aanvullende deskundigheid. Met een door ons zorgvuldig samengesteld netwerk van gelijkgestemde samenwerkingspartners, sparren we over vraagstukken en ontwikkelen we in co-creatie instrumenten, illustraties en werkvormen. Op deze wijze brengen we integraliteit aan en voegen we creativiteit en waarde toe aan de klantvraag. Alle partners bezitten een specifieke en unieke deskundigheid. We werken samen vanuit gedeelde waarden.

Klanten als partner

De afgelopen jaren hebben wij voor en met vele organisaties samengewerkt. Wij zien de klant als partner waarbij co-creatie, gelijkwaardigheid en vertrouwen de basis vormen onder onze samenwerking.

Rabobank ST Zuidwest Nederland- Kennemer Wonen – NHL Stenden Hogeschool – Gilde Opleidingen – Woonbedrijf Eindhoven –  Cambridge Weightplan – TÜV Rheinland Sonovation – Technische Universiteit Eindhoven – Tilburg University – Rabobank Nederland – Mutsaerts – ALSG

Lees de ervaringen van onze klanten.