Over ons

O’Prinsen & Partners voor de verandering die wél slaagt!

Wij ontwikkelen en begeleiden verandertrajecten op het gebied van cultuur en gedrag
en zetten hierbij bewezen methodes voor borging in.

We doen dit vanuit eenvoud en met impact.
Voor en door eigen mensen in de organisatie (met eigenaarschap).
Op alle lagen in de organisatie; iedereen doet mee!

Partners

Renate O'Prinsen

Met een open en vooruitziende blik, vol passie en bevlogenheid en een gezonde dosis humor, sta ik in leven en werk. Mijn hart ligt bij het ontwerpen en begeleiden van verandertrajecten en het faciliteren van groepsdynamiek.

Als auteur van de boeken ‘LEVENS ECHT’ en ‘Trouwen met jezelf’, mijn levens- en managementervaring en veranderkundige achtergrond, ontwerp, begeleid en bewaak ik zorgvuldig het proces naar het gewenste doel van onze samenwerkrelaties. Hierbij zet ik met name nieuwsgierigheid, co-creatie, scherpte, daadkracht en creativiteit in.

Ik geloof erin dat het hebben van een gemeenschappelijke ambitie en het voeren van open en eerlijke dialogen, de basis vormen voor ontwikkeling, verbinding en gezamenlijk leren. Het is onder andere mijn drijfveer en talent deze dialogen op alle lagen binnen organisaties te begeleiden.

Bob Mijling

Met een luisterend oor, rust en stevigheid, sta ik in leven en werk. Mijn passie en kwaliteiten liggen op het vlak van persoonlijke coaching en het creëren van betekenisvolle teams. Dit doe ik op een geheel eigen en authentieke wijze waarbij de regie en een grote mate van verantwoordelijkheid ligt bij diegene met de vraag. Zonder oprechte bereidheid en actie, komt er immers weinig in beweging.

Door mijn ervaring als ondernemer, diverse opleidingen die ik heb gevolgd en het zelf aangaan van levensthema’s, versta ik de kunst van aanwezig te blijven, ook als het even niet mee zit.

Mijn talent is zonder oordeel luisteren en confronteren vanuit verbinding. Op deze wijze ben ik in staat personen en teams tot nieuwe inzichten te laten komen en het beste in zichzelf en elkaar naar boven te halen. Hierbij zet ik tevens vormen als mediatie, fysieke oefeningen en teamopstellingen in.

ONS DNA