Boek 'LEVENS ECHT'

Het tweede boek van Renate uitgebracht in 2021.

‘LEVENS ECHT’ gaat over het échte leven met alles erop en eraan. Aan de hand van persoonlijke en oprechte verhalen neemt Renate je mee en verbindt zij de werelden van leven, liefde en werk met elkaar. Door middel van reflectievragen en handreikingen krijg je de mogelijkheid om op ontdekkingsreis te gaan en de beste versie van jezelf te worden.

Als je wilt groeien als mens, duurzame relaties en organisaties wilt bouwen of het verschil wilt maken in een rol als manager/leidinggevende, ben je gebaat bij dit boek. Het helpt je bewust en vrij in leven en werk te staan, je eigen leider te zijn en tevens het leiderschap in anderen te versterken.

Je kunt het boek bij de lokale boekhandel of online bestellen.

Boek 'Trouwen met jezelf'

Het eerste boek van Renate uitgebracht in 2014.

‘Trouwen met jezelf’ gaat over ondervindingen in de liefde, in het leven en werk. Je leest hoe Renate haar onafhankelijkheid, intrinsieke vrijheid en talent terug vond onder andere op haar tocht naar Santiago de Compostella.

Volgens Renate bestaat er geen scheiding tussen de werelden waarin wij leven en werken. Het tonen van je kwetsbaarheid is nog geen gemeengoed binnen organisaties, maar zij gelooft erin dat hier de sleutel ligt naar meer verbinding en bezieling. Dit boek gaat jou raken en helpen, op weg naar meer innerlijke vrijheid en te zijn wie je bent.

Je kunt het boek bij de lokale boekhandel of online bestellen.

Reflectiekaarten’ Werkelijk in gesprek’

Een set bestaande uit 60 kaarten in full color met aan de ene zijde een foto en aan de andere zijde een vraag. Deze vraag is zowel in het Nederlands als in het Engels gesteld waardoor de kaarten internationaal te gebruiken zijn. Ook de handleiding is tweetalig.

Deze reflectiekaarten zijn ondersteunend aan het maken van de verbinding op een diepere en meer persoonlijke laag waardoor het vertrouwen en de onderlinge relatie worden versterkt. Drempels worden verlaagd en elkaar aanspreken, écht samenwerken en van elkaar leren worden hiermee in de werksituatie bevorderd.

De kaarten zijn op verschillende momenten en manieren in te zetten:

  • Aan het begin of einde van een regulier teamoverleg/vergadering.
  • Tijdens een training, teamsessie coaching of workshop.
  • Om elkaar nog beter te leren kennen in zowel de werk- als privésfeer.

De reflectiekaarten zijn online te bestellen.